Odata cu trecerea iernii, cel mai anevoios anotimp din an, ne trezim parca la viata si ne dezmortim dupa tot gerul pe care l-am indurat, intr-un anotimp care cere anumite schimbari, atat de atitudine, vestimentatie cat si de amenajare a spatiului in care locuim.
   Primavara renuntam la blanuri, la caciuli, la manusi, la paturi si la calorifere, incercand sa redam o amosfera in culori vii.
   Iata cateva sfaturi care va pot fi de folos in a schimba atmosfera posomorata din timpul iernii:

- Faceti curatenie generala, creeind mai mult spatiu in locuinta dumneavoastra. Depozitati in boxa sau in pod, in cazul in care stati la casa, lucrurile care incarca spatiul, astfel veti avea o atmosfera mai degajata. Mai mult spatiu inseamna mai mult aer.

- Spalati geamurile si vitrinele, eliminati orice urma de praf, totul trebuie sa fie curat si sa transmita ideea de primavara

- Inlocuiti florile artificiale cu plante verzi si proaspete de gradina, imaginea lor va inviora atmosfera oferindu-i un aer de naturalete.

- Scapati de draperii, de paturi, de covorase, de husele de pe fotolii si canapele. Inlocuiti-le cu materiale vaporoase, transparente sau in culorii vii care lasa lumina sa patrunda in casa

- In cazul in care aveti timp si dispozitie puteti sa reganditi asezarea mobilei, aducand astfel o schimbare de design in locuinta pentru noul anotimp

- Daca va place sa va relaxati pe balcon admirand privelistea si nu ati mai putut din cauza anotimpului friguros, acum e momentul. Asezati o masuta si cateva scaunele de gradina pentru a va putea bucura in liniste de vremea frumoasa de afara atunci cand doriti.

- Lasati aerul curat sa patrunda in casa in permanenta, astfel atunci cand veti intra veti avea senzatia ca sunteti in aer liber.

- Reamenajati gradina, in cazul in care stati la curte, plantati flori si iarba in jurul casei. Un miros placut si proaspat va va incanta atunci cand veti deschide gemurile casei.